about    work    contact

︎            










KINGSMOUNT RESIDENCE

A family outgrew their current home and have decided to build a new structure in preparation for their lifetime with children and family nearby. Their diverse building requirements superimposed on a narrow site created a high project density at the limits of the city zoning. Spaces are organized around a feature wall that divides the building in two to achieve this density while simplifying the structural strategy.

LOCATION   Sudbury, ON
PERIOD   2017.12 -
STRUCTURE   Wood + Concrete
SCALE   4 stories

CLIENT   Private Residence
STRUCTURAL   Tall Pines Engineering
MECHANICAL   Hamalainen Engineering
SURVEY   Bortolussi Surveying Ltd.

Copyright © 2019 
Danielson Architecture Office Inc.   &   Danielson Associates Office Inc.
All rights reserved.